Thuis Over ons

Teaminfo

Bedrijfsprofiel

Co. van het Metaalproducten van Jumao van de Shenzhoustad, Ltd heeft metaalproducten met inbegrip van decoratief draadnetwerk, metaalgordijnen, architecturale metaalstof, uitgebreid metaalnetwerk en netwerkfilters ontwikkeld aangezien 2016.The-de goederen aan drie reeksen met inbegrip van de reeks van het Metaalgordijn, reeksen van het Metaal de architecturale netwerk en de filtersreeksen van het Metaalnetwerk verdeeld zijn. Behalve deze drie reeksen, het netwerk van de metaaldraad, verwerkte het draadnetwerk goederen en gordijnpushrods zijn wat wij als ontwerp van klanten ontwikkelden. Vandaag hebben wij meer dan vijf honderd specificaties van producten. Onze fabriek was gediplomeerd door Ce. Wij worden toegewijd aan de hele tijd het verbeteren van het visuele effect van de bouw, die gebouwenfunctionaliteit en economische optimalisering verhogen.

Wij hebben divers soort materiaal, kleur en ontwerp voor te selecteren klant. Van het aanpassen van steekproeven aan installatie, zou onze volledige en efficiënte dienst zou uw behoeften tevredenstellen en overschrijden. Het opmerkelijke ontwerp zou niet vervangen worden. Ons flexibel draadnetwerk biedt u fantastisch binnen en buitendecor aan die milieuvriendelijk en harmonisch zijn.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van het Metaalproducten van Jumao van de Shenzhoustad, Ltd heeft van een smalll die plaats veroorzaken en door verscheidene jaren is begonnen zich aan de uitstekende uitvoerbedrijven dat ontwikkeld.

China Shenzhou City Jumao Metal Products Co.,ltd Bedrijfsprofiel
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : JUMAO-METAAL

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 300-500

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhou City Jumao Metal Products Co.,ltd Certificaten China Shenzhou City Jumao Metal Products Co.,ltd Certificaten

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!